Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie

Natuurgeneeskunde en paranormaal therapie

Natuurgeneeskunde is een verzamelnaam voor diverse disciplines die vanuit de natuur werken. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld homeopathie, acupunctuur, kruidengeneeskunde en natuurlijk ook aan mijn specialisatie ‘paranormaal therapie’.

Paranormaal therapie is een oeroude behandelwijze van ziekten en aandoeningen en komt in grote verscheidenheid in veel culturen voor.

Als paranormaal therapeut, ook wel magnetiseur genoemd, werk ik met de universele levensenergie en richt ik mij op het zelfgenezend vermogen dat in ieder mens en dier aanwezig is. Dit herstellen gebeurt door het opheffen van de ontstane blokkades, waardoor de levensenergie weer naar behoren zal kunnen doorstromen en de klachten verdwijnen. De cliënt zal weer onafhankelijk in zijn/haar eigen kracht komen te staan.

Dieren reageren ook heel goed op de behandelingen. Ze zijn heel ontvankelijk voor deze vorm van therapie vanwege hun natuurlijke openheid. En al lijken de problemen op het vlak van de gezondheid en van de psyche van dieren minder eenvoudig te ontdekken dan bij mensen, contact met dieren is wel degelijk mogelijk!

Inmiddels heb ik met goede resultaten paarden, honden, katten en vogels onder behandeling gehad.

Paranormaal therapie kan ook aanvullend, naast andere (reguliere en alternatieve/additieve) behandelingen worden toegepast. Het is een veilige, natuurlijke behandelwijze.

Sinds 1993 is paranormaal therapie gelegaliseerd en de meeste zorgverzekeraars hebben deze geneeswijze in hun vergoedingenpakket opgenomen.